spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГази Баба: Нова урбана опрема на плоштадот во Автокоманда

Гази Баба: Нова урбана опрема на плоштадот во Автокоманда

На првиот работен ден од новата 2024 година започнавме со промена на целата урбана опрема на плоштадот во Автокоманда.
Во првата фаза се врши промена на клупите и корпите за отпадоци, а во втората фаза ќе се постават и нови канделабри за осветлување на плоштадот.
Со оваа активност поставуваме нова модерна урбана опрема со која му даваме нов модерен лик на плоштадот во Автокоманда.

Прочитајте