spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБутел: Уште едно ново Фитнес игралиште

Бутел: Уште едно ново Фитнес игралиште

Општина Бутел продолжува со проектот за изградба на нови фитнес зони.
Во дворот на ООУ “Св. Климент Охридски” е изградено уште едно ново фитнес игралиште.

Фитнес зоната се протега на површина од 100 м2, опремена со потребните реквизити за подобра физичка кондиција и подобрена здравствена состојба на сите корисници.

Реквизитите се едноставни и безбедни за употреба – за почетници, како и за искусни корисници. Покрај тоа, реквизитите се заштитени од оштетувања, при соодветно користење.

Општина Бутел продолжува со инвестирање во здравиот начин на живот.

 

Прочитајте

МЖСПП: Функцијата заменик-министер за животна средина ја презема Ане Лашкоска

0
Денес во Министерството за за животна средина и просторно планирање, беше извршено официјално примопредавање на должноста заменик министер за животна средина и просторно планирање. Ане...