spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeUncategorizedДебар: Дигитална самоодбрана

Дебар: Дигитална самоодбрана

На ден 27.02.2024 година во Салата на Советот на општина Дeбaр се одржа работилницата за дигитална безбедност во организација на мрежата Стела во соработка со Комисијата за родова еднаквост при општина Дeбaр.

Беа поканети ученици од средното училиште во Дeбaр, како и предавачи од Универзитетот во Битола, д-р проф. Ангелина Станојска.

Извор: Општина Дебар

Прочитајте

Охрид: Успешно реализирана еколошката акција „Генералка Викенд“

0
Голема количина на ПЕТ амбалажа и мешан отпад беа собрани во рамки на еколошката акција „Генералка Викенд“ која се одржа во петокот на 17-ти...