spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeUncategorizedСо одлична динамика се одвиваат тековните градежни активности на детското игралиште во...

Со одлична динамика се одвиваат тековните градежни активности на детското игралиште во с.Долни Балван

Паралелно се работи и на детското игралиште во с.Радање.

Нашата цел е подобрување на условите за децата и нивниот правилен развој, како важен сегмент во општеството

Извор: Општина Карбинци

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...