spot_img
spot_img

Ѓорче Петров: Благодарница на европскиот шампион во бокс Горјан Славески

ОпштиниЃорче Петров: Благодарница на европскиот шампион во бокс Горјан Славески

Најчитано

Ѓорче е расадник на спортски таленти.
Нашиот боксер, Горјан Гого Славески уште еднаш ја издигна Македонија на спортскиот пиедестал, освојувајќи ја европската титулата на шамипонатот на УБФ (Универзална Боксерска Федерација).
Во знак на поддршка, Градоначалникот Александар Наумоски му додели Благодарница за ,,Врвни спортски постигнувања и резултати во областа на боксот, особен придонес во развојот на спортот и промовирање на општина Ѓорче Петров во меѓународни рамки ‘‘ .
И во овој случај, општината ќе ја додели вообичаената финансиска помош.
Општина Ѓорче Петров останува силно да се заложува и вложува во спортот и спортистите и да ги поддржува согласно своите можности.

Извор: Општина Ѓорче Петров 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000