spot_img
spot_img

Кавадарци: Проширување на улицата „8-ми Септември“ на потегот од ВВ „Тиквеш“

ОпштиниКавадарци: Проширување на улицата „8-ми Септември“ на потегот од ВВ „Тиквеш“

Најчитано

Општина Кавадрци започна со реализација на нов комунален проект во урбаната населба „Бел Камен“.

Оперативата на „Градба промет“ од Кавадарци изведува градежни работи на проширување на делница од улицата „8-ми Септември“ на потегот од ВВ „Тиквеш“ до спојот со улицата „Бел камен“ во должина од 200 метри.

На оваа локација ќе се оформи нова коловозна лента од 7 метри со тротоар на двете страни секој со ширина од 2 метри.

Извор: Општина Кавадарци 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000