spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБитола: Комплетна инфраструктура на улицата Довлеџик

Битола: Комплетна инфраструктура на улицата Довлеџик

Започнаа градежните активности за изградба на фекална канализациона мрежа на улицата Довлеџик, како дел од проектот за изградба на комплетна инфраструктура на истата улица.

Увид во почетните работни активности изврши градоначалничката Наташа Петровска и дел од лицата задолжени за реализација на проектот.

Извор: Општина Битола 

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...