spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетингKliknijadi.mk: За администрација и јавен сектор - Кликни си и јади си

Kliknijadi.mk: За администрација и јавен сектор – Кликни си и јади си

Тимот на Јавна администрација ви ја претставува најдобрата Оnline платформа во Македонија – Kliknijadi.mk 

Ги сакате вашите најомилени јадење за време на вашето работно време  – Кликни си и јади од Kliknijadi.mk со избор на над 250 ресторани и угостителските објекти. 

Ги сакате вашите најомилени јадење после вашиот напорен работен ден, заедно со фамилијата или комшиите – Кликни си и јади од Kliknijadi.mk со избор на над 250 ресторани и угостителските објекти. 

Kliknijadi.mk ви ја претставува и нивната Online платформа за купување на производи за вашиот дом со избор на над 2000 производи на едно место – Kliknijadi.mk

Извор: Javnaadministracija.mk

Прочитајте

Гази Баба: Постапка за утврдување на штета врз земјоделските култури како...

0
Ги информирамe граѓаните на Општина Гази Баба дека по разговор на градоначалникот Бобан Стефковски со Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски започнуваме...