spot_img
spot_img

Ѓорче Петров: Санирање на ударните дупки

ОпштиниЃорче Петров: Санирање на ударните дупки

Најчитано

Започнуваме со санирање на ударните дупки во општината
Денеска се изведуваат градежни работи на улица 59 и 61 во Волково.

Санирањето на коловозите ќе се изведува етапно по сите месни и урбани заедници.

Извор: Општина Ѓорче Петров

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000