spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетингАрс Луцида: Сертифициран Реики курс Ниво 3/А

Арс Луцида: Сертифициран Реики курс Ниво 3/А

Продолжувањето на Реики праксата со ова трето, напредно ниво, би значело навлегување во светот на мистериозните учења, светски и лични. Овој Реики курс ни ги отвора вратите кон нашето несвесно, во кое се складирани сите потребни информации за себе, ресурси, потенцијали, сеќавања, емоции и мисли, сѐ што е потиснато и непризнаено, а кое нѝ управува со животот. Целта на овој курс е осознавање и скротување на сопствената Сенка и разбирање на концептот на Единство преку древните и мистериозни знаења, низ ре-интегрирање на сопствената личност и сите нејзини делови како целина.

На овој курс ќе научите и постигнете:

 • Механизмите на духовен развој;
 • Смислата на еволутивниот пат на Земјата и нејзините симболи;
 • Обрасците по кои функционира природата;
 • Поврзување на древните знаења од различни култури и науката;
 • Нумеролошка, геометриска, визуелна, астролошка, енергетска и друга симболика;
 • Патешествието на душата;
 • Враќање кон срцето;
 • Четвртиот симбол и негова употреба;
 • Промена на менталниот склоп, моќта на мислите;
 • Силата на зборовите;
 • 2 ускладувања (attunements) итн.

Реики 3/А ја золемува нашата фреквенција до стадиум на моментална манифестација, а со тоа бара од нас свесност на високо развиени битија кои активно ќе учествуваат во промените на Земјата.

Предуслов: Реики Ниво 1, Реики Ниво 2 и континуирана пракса.

Важни ниформации:

Достапни термини за овој курс:

 • 31.01.2021
 • 04.04.2021
 • 13.06.2021
 • 22.08.2021
 • 17.10.2021
 • 26.12.2021

Се одржува во недела од 10 часот до 18 часот со кратки паузи.

Местото го резервирате со уплата, НАЈДОЦНА 5 дена пред почеток на курсот.

Опционо може да го следите и онлајн.

Ако сакате да дознаете повеќе за Реики методот:

https://www.arslucida.mk/mk/treninzi/reiki-3a-nivo3/

Kурсот ќе се спорведува согласно новите протоколи кои произлегуваат од „Планот за намалување на рестриктивните мерки за спречување на ширење на коронавирусот“

Протоколот е достапен тука: https://vlada.mk/sites/default/files/dokumenti/covid/protokol_za_organizacija_na_rabotni_sostanoci_obuki_kursevi_i_seminari.pdf

Поради овие мерки бројот на места ќе биде ограничен за наша и ваша безбедност.

Извор: Javnaadministracija.mk

Прочитајте

АПЈ: Започна обуката на преведувачи и лектори по албански јазик

0
Како и претходните години, така и оваа година започна обуката на административни службеници, кои работат како преведувачи и лектори на албански јазик во нивните...