Куманово: Меморандум за соработка со ЦИД

ОпштиниКуманово: Меморандум за соработка со ЦИД

Најчитано

Од името на општина Куманово Градоначалникот Димитриевски потпиша Меморандум за соработка со Здружението Центар за интеркултурен дијалог-ЦИД.

Целта на Меморандумот е да се воспостави соработка, комуникација и пракса на јакнење на младинското јадро, организирање на активности и проекти од интерес и значење за младите, развој на младинските политики и унапредувањето на статусот и положбата на младите во општина Куманово и Република Северна Македонија.

Овој документ ја одразува волјата и подготвеноста на двете страни за заедничка реализација на активности и делување во областите кои се од интерес за младите, младинската инфраструктура и унапредување на заедничката соработка.

Извор: Општина Куманово 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе