Гостивар: Беловиште, поставување на канализација

ОпштиниГостивар: Беловиште, поставување на канализација
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Беловиште, поставување на канализација во должина од 140 метри.

Извор: Општина Гостивар

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img