Гостивар: Интензивно се работи во вградувањето на нов систем за водоснабдување – Проект СЕЦО

ОпштиниГостивар: Интензивно се работи во вградувањето на нов систем за водоснабдување -...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Интензивно се работи во вградувањето на нов систем за водоснабдување во рамките на проектот СЕЦО во должина од 6,5 километри, кој ги опфаќа населбите Горна Бањица, Фазанерија, Беловиште, Балиндол и Старо Чајле.

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img