Гостивар: Целосна поправка на мрежите за јавно осветлување

ОпштиниГостивар: Целосна поправка на мрежите за јавно осветлување
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

 

Фазанерија 1, продолжиме со целосна поправка на мрежите за јавно осветлување.

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img