Кавадарци: Продолжуваме со проектот за подобрување на уличното осветлување

ОпштиниКавадарци: Продолжуваме со проектот за подобрување на уличното осветлување
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Aнгажираната оператива за интервенции на јавното улично осветлување работеше на замена на ламби на крак од ул.Црноречка.

Се продолжи релизацијата на проектот за подобрување на јавното осветлување на вкупно предвидените 30 улици.

Проектот има за цел да ги подобри условите за непречено и безбедно движење на граѓаните во ноќните часови, заштеда на електричната енергија, како и подигање на еколошките стандарди.

Извор: Општина Кавадарци 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img