spot_img
spot_img

Гостивар: Центарот за аутизам е најголемата гордост

ОпштиниГостивар: Центарот за аутизам е најголемата гордост

Најчитано

Од сите градски проекти, центарот за аутизам е најголемата гордост што можеме да ја имаме!

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000