Ѓорче Петров: Реконструкција на спортското игралиште на ул. ,,Рафаjло Батина“во Хром

ОпштиниЃорче Петров: Реконструкција на спортското игралиште на ул. ,,Рафаjло Батина“во Хром
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Во соработка со ЈП ,,Улици и патишта“-Скопје и МЗ Галичник се реконструира спортското игралиште на ул. ,,Рафаjло Батина“ покрај насипот на Вардар во Хром. Асфалтиран е пристапот и теренот за баскет, следува поставување на урбана опрема и довод и одвод на вода до новата чешма.

Извор: Општина Ѓорче Петров

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img