spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКуманово: Проект “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој”

Куманово: Проект “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој”

Промоција на алтернативен туризам преку уредување и валоризација на Бислимска клисура во општина Куманово, преку проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој” финансиран од Министерство за локална самоуправа и Швајцарска агенција за развој и соработка реализиран во општина Куманово.

Извор: Општина Куманово

Прочитајте