Велес: Ќе се заменува столаријата во ООУ „Васил Главинов“

ОпштиниВелес: Ќе се заменува столаријата во ООУ „Васил Главинов“
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Во рамки на Програмата за намалување на аерозагадувањето за 2021 година – енергетска ефикасност, Општина Велес ќе користи финансиски средства во висина од 2.341.543 денари кои ќе бидат наменети за замена на столаријата во ООУ „Васил Главинов“. Изборот на општини е направен по објавениот јавен повик на Владата на Република Северна Македонија  и рангирање на најзагадени општини во државата.

Извор: Општина Велес

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img