Штип: Заврши реконструкцијата на улиците и тротоарите на Кеј Маршал Тито

ОпштиниШтип: Заврши реконструкцијата на улиците и тротоарите на Кеј Маршал Тито
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Центарот на Штип е лицето на градот!
Кеј Маршал Тито е еден од главните крвотоци на Штип.

Завршена е реконструкција на улицата и тротоарите на оваа улица. Нејзина реконструкција беше морална затоа што е една од најфреквентните улици во градот.

Со исто темпо продолжуваме и во наредниот период.

Извор: Општина Штип 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img