АМС : Огласи за вработување

UncategorizedАМС : Огласи за вработување
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

1. Помлад соработник за меѓународни активности од областа на младите, Одделение за евроинтеграции и меѓународна соработка кај младите 1 (еден) извршител.

Превземи:

PDF ОГЛАС

БАРАЊЕ

2. Раководител на одделение за стручна подршка на директорот, одделение за подршка на работа на директорот. Сектор за човечки ресурси и стручна подршка на директорот 1 (еден) извршител

Превземи:

PDF ОГЛАС

Барање 

3. Советник за сметковотствено, финансиско и буџетско работење. Одделение за буџетска контрола, координација, сметковотство и плаќање. Сектор за правни и финансиски прашања 1 (еден) извршител

Превземи:

PDF Оглас

Барање 

Извор: Агенција за млади и спорт 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img