spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГостивар: Одлука

Гостивар: Одлука

О Д Л У К А

за утврдување на надоместок за добивање на лиценца за давање услуги за кабаре, ноќен бар, диско клуб и диско клуб на отворен простор на подрачјето на Општина Гостивар и продолжување на работното време за угостителските објекти.

Член 3

Продолжувањето на работното време од два часа, важи:

-29, 30, 31 јули 2021 година и

01,03,04,05, 07,08,09 ,11,12,13 ,15,16,17 август 2021 година.

Извор: Општина Гостивар 

Прочитајте

Гази Баба: Се обедини во хуманоста за Тања

0
На спортскиот терен во населеното место Трубарево, во текот на вчерашниот ден, се одржа голем хуманитарен настан за собирање на финансиски средства за лекување...