Кавадарци: Поплочување на улици во Урбана задница Кула

ОпштиниКавадарци: Поплочување на улици во Урбана задница Кула
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Согласно Договорот помеѓу Општина Кавадарци како инвеститор и фирмата Павер Трејд ДООЕЛ Кавадарци како изведувач, се започна со поплочување во УЗ Кула со што ќе бидат опфатени два крака од ул.Блажо Алексов, потоа ул.Лазо Мицев, ул.Лазо Калешков, партерно уредување кај Симбимед и Бул.Македонија, краци на ул.Цано Поп Ристов и ул.Орце Николов.

Вкупната вредност на овој договор изнесува 3.630.000,оо денари.

 

 

 

 

Извор: Општина Кавадарци

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img