Василево: ЈПКД Турија го чистеше ѓубрето кај градинката

ОпштиниВасилево: ЈПКД Турија го чистеше ѓубрето кај градинката

Најчитано

Вработените од ЈПКД „Турија“, го чистеа ѓубрето во непосредна близина на детската градинка „Прва радост“ во Василево. Увид во активноста изврши градоначалникот на општина Василево Славе Андонов, на чија иницијатива и барање беше спроведена денешната акција. По негово укажување, експресно беше поправена и влезната врата од  дворот во детската градинка.

Грижата за заедницата и за општото добро останува високо на агендата на градоначалникот Андонов.

 

 

Извор: Општина Василево

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе