Прилеп: Нов директор на ЈКП „Комуналец“

ОпштиниПрилеп: Нов директор на ЈКП „Комуналец“

Најчитано

Рубин Абрашоски е новиот вршител на должност директор на Јавното комунално претпријатие „Комуналец“ во Прилеп.

 

 

Градоначалникот Борче Јовчески, изборот го направи од постојните вработени во препријатието, каде Абрашоски изминативе 16 години е докажан професионалец во своето работење во струка. Абрашоски е земјоделски инженер и досега ги извршува работните задачи како раководител на Одделението за хортикултура. Абрашоски, доаѓа на местото на досегашниот директор Сашо Велески, кој поднесе оставка од функцијата.

 

 

 

 

 

Извор: Општина Прилеп

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе