spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЃорче Петров: Стојкоски во посета на ООУ „Јоаким Крчоски“

Ѓорче Петров: Стојкоски во посета на ООУ „Јоаким Крчоски“

Градоначалникот Александар Стојкоски го посети основното училиште „Јоаким Крчоски“ на територија на општина Ѓорче Петров.

Стојкоски кој најави интензивни посети на училиштата и присуство на сите важни денови на овие образовни институции, имаше можност одблизу да се запознае со воспитно-образовниот процес.

Како што рече, учениците од „Јоаким Крчоски“ подготвиле одлична приредба и добро ги научиле своите права и обврски. Тој најави дека во иднина со задоволство ќе присуствува на нивните активности.

 

 

Извор: Општина Ѓорче Петров 

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...