spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниРадовиш: Реализација на Проект за спроведување на мерки за Енергетска ефикасност...

Радовиш: Реализација на Проект за спроведување на мерки за Енергетска ефикасност согласно програмата за аерозагадување

Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов беше во посета на општинското основно училиште „Кирил и Методиј“ во Ораовица каде во тек е реализацијата на проекот за спроведување на мерки за енергетска ефикасност согласно програмата за аерозагадување.
Со цел за енергетска ефикасност и заштеда на енергија ке биде заменета постоечката алуминиумска столаријата со ПВЦ.

Прочитајте