spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЧаир: Средба со Боречката федерација на Северна Македонија и Боречкиот клуб „Лирија“

Чаир: Средба со Боречката федерација на Северна Македонија и Боречкиот клуб „Лирија“

За време на нашата пријателска средба, се обврзавме дека ќе ја продолжиме соработката уште посилно, како со Боречката федерација на Северна Македонија, така и со Боречкиот клуб „Лирија“.
Им честитав на гостите за успесите што постојано ги постигнуваат во земјата, но и надвор од неа и им ја пренесов пораката дека секогаш сме покрај нив.

Прочитајте