spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниОхрид: Јавен повик за субвенционирање на новорегистрирани занаетчии (Категорија 1)

Охрид: Јавен повик за субвенционирање на новорегистрирани занаетчии (Категорија 1)

Согласно Програмата за поддршка на локалниот економски развој на општина Охрид за 2022 година и Правилникот за користење на финансиски средства од Буџетот на општина Охрид за субвенционирање на новорегистрирани занаетчии (Категорија 1) на подрачјето на општина Охридсо бр.08-7805/8 од 08.06.2022 година, општина Охрид објавува:

 

ЈАВЕН ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА НОВОРЕГИСТРИРАНИ ЗАНАЕТЧИИ (КАТЕГОРИЈА 1) НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА ОХРИД ЗА 2022 ГОДИНА

Барање за субвенционирање на новорегистрирани занаети 2022

 

 

 

Извор: Општина Охрид 

 

Прочитајте

Карпош: Основците од се ООУ „Владо Тасевски“ новите шампиони во...

0
Во драматична завршница од финалето, кога буквално до последната секунда од натпреварот беше неизвесно кој ќе биде овогодинешниот победник на училишната кошаркарска лига на...