spot_img
spot_img

Гази Баба: Во тек е изградба на пет игралишта со тартан подлога и две игралишта со вештачка трева

ОпштиниГази Баба: Во тек е изградба на пет игралишта со тартан подлога...

Најчитано

Започнаа градежните работи за изградба на пет игралишта со тартан подлога и две игралишта со вештачка трева.

Пет игралишта се со најсовремена тартан подлога и ќе се изградат во Колонија, Кирил Петрушевски, Гоце Делчев, Триангла и Керамидница.

Две игралишта се со подлога од вештачка трева и ќе се изградат во Стајковци и Страчинци.

Извор: Општина Гази Баба

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000