Куманово: Национален 3-дневен саем “Наша” во Општина Гњилане

ОпштиниКуманово: Национален 3-дневен саем “Наша” во Општина Гњилане

Најчитано

Претставници на општинска администрација заедно со претседателот на Занаетчиска комора на РСМ присуствуваа на Националниот 3-дневен саем “Наша” во Општина Гњилане.

На тркалезната маса присуствуваа градоначалници на Општините: Тетово, Гњилане и Каменица, заменик градоначалник на Прешево, ректор на Универзитетот во Гњилане, претставници на бизнис секторот од РСМ и Косово.

Присутните дискутираа за можностите, кои им се нудат на Општините на полето на економијата, како и за недостиг на стручен кадар, кој е неопходен за секое општествено поле на делување.

Извор: Општина Куманово

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе