Колективен договор за вработените во Општина Росоман

СиндикатиКолективен договор за вработените во Општина Росоман

Најчитано

Во просториите на Синдикатот на УПОЗ, беше потпишан Колективниот договор за вработените во Општина Росоман. Овој Колективен договор беше потпишан од страна на Синдикатот на УПОЗ кој беше преставуван од Претседателот Трпе Деаноски и претседателот на синдикалната организација при Општина Росоман Слободан Гелевски од едната страна и градоначалникот на Општина Росоман Стојан Николов од другата страна.

 

Во овој колективен договор, се утрдени права поголеми од оние кои се законски предвидени, а исто така со овој колективен договор се усогласени и сите плати со порастот на минималната плата.

 

 

 

 

Извор: УПОЗ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе