Карбинци: Со директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи

ОпштиниКарбинци: Со директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи

Најчитано

Градоначалникот на Општина Карбинци, Виктор Паунов заедно со директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи, потпишаа договор за реконструкција на улица во село Таринци.
Обезбедени се финансиски средства во висина од 6.169.998 денари од програмата за развој на селата.
Главната улица во Таринци ќе биде целосно реконструирана со тротоарско решение и атмосверска канализација.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе