Карпош: Реконструкција на фекална канализација на улица Јуриј Гагарин

ОпштиниКарпош: Реконструкција на фекална канализација на улица Јуриј Гагарин

Најчитано

Во тек ереконструкција на фекална канализација на улица Јуриј Гагарин во должина од 80 метри при што се врши промена на оштетени керамички цевки.

На секоја вертикала се поставува ревизиона шахта со што се овозможува непречено движење на одводните води. Реконструкцијата се врши со брза интервенција по претходно барање на станарите од зграда број 47 кои во изминатиот период се соочуваа со често запушување на канализацијата поради оштетените цевки и поплавување на просториите од првиот кат.

 

 

 

 

Извор: Општина Карпош 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе