Сарај: Украсувањето продолжува со засадување на нови фиданки

ОпштиниСарај: Украсувањето продолжува со засадување на нови фиданки

Најчитано

Секретарот на општината Сефи Шабани заедно со директорот за Паркови и зеленило Зухејр Реџепи одблиску го посетија засадувањето на некои нови садници во Сарај.
Засадени се вкупно 49 садници:
35 – туја вудорд
3 – туја смарагд
8 – ликвидамбар
3 – платани
Продолжуваме за чиста и здрава животна средина.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе