Сарај: Во ООУ „Фаик Коница“ во Радушa отворена сензорната соба посветена на учениците со попреченост

ОпштиниСарај: Во ООУ „Фаик Коница“ во Радушa отворена сензорната соба посветена на...

Најчитано

Во Општинското основно училиште „Фаик Коница“ во Радушa во присуство на претставници на општина Сарај, фондацијата Албиз и претставници на УСАИД свечено беше отворена сензорната соба посветена на учениците со попреченост.
Станува збор за проект на Фондацијата Албиз, во рамки на проектот
„Инвестиции со социјално влијание за заедниците“ финансиран од УСАИД.
Им благодариме на Фондацијата Албиз и УСАИД за континуираната соработка
и што овозможија реализација на овој проект, од особено значење за учениците со попреченост во училиштето Фаик Коница во село Радушa.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе