Сарај: Нови садници во Сарај

ОпштиниСарај: Нови садници во Сарај

Најчитано

По повод 26-годишнината од формирањето на општина Сарај  градоначалникот Блерим Беџети заедно со директорот за Паркови и зеленило Зухејр Реџепи одблиску го следат засадувањето на новите садници околу главниот пат кој води до рекреативниот центар.
Го посетат и новоизградениот зелен простор блиску објектот на општина Сарај каде работите продолжуваат со висок интензитет и се засадуваат разни фиданки кои даваат прекрасен поглед на зелената просторија.
Новозасадените садници се дел од реализацијата на активностите за стратешката цел, посветеноста и грижата за здрава животна средина, а воедно им благодариме на Претпријатието Паркови и зеленило за одличната работа.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе