spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКичево: Објава

Кичево: Објава

Објава за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Северна Македонија по пат на електронско јавно наддавање во Општина Кичево

 

Прочитајте