spot_img

АМС: Состанок во Босна и Херцеговина на Работната група на EUSAIR за консултации со млади

Самостојни органиСамостојни државни органиАМС: Состанок во Босна и Херцеговина на Работната група на EUSAIR за...

Најчитано

Успешно завршен состанок на работната група за вклучување на младите во рамките на претседавањето на Босна и Херцеговина со Јадранско-јонската иницијатива (AII) и Стратегијата на Европската Унија за Јадранско-јонскиот регион (EUSAIR)
На средбата на работната група за младински консултации на EUSAIR, Македонија ја престави Агенција за млади и спорт.
Членовите на работната група дискутираа како младите да се вклучат во EUSAIR што е можно поефикасно и поквалитетно.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе