spot_img

Гевгелија: Оневозможено одвивање на сообраќајот на улицата „Ристо Фаршинин“

ОпштиниГевгелија: Оневозможено одвивање на сообраќајот на улицата „Ристо Фаршинин“

Најчитано

Заради изградба на атмосферска канализација, градежната фирма „Жикол“ ги известува граѓаните дека во периодот од 30 јануари во 2 февруари (понеделник – четврток), од 08:00 до 15:00 часот, улицата „Ристо Фаршинин“ во Гевгелија ќе биде оневозможена за одвивање на сообраќајот.
Општина Гевгелија апелира до граѓаните во спомнатиот период сообраќајното движење да го пренасочат по околните улици, односно десно доколку доаѓаат од улицата „Јосиф Јосифовски“ и право и десно доколку доаѓаат од улицата „Димитар Влахов“.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе