spot_img

Берово: Од каде доаѓаат парите на Општините? Добри применети практики на општините Берово и Кочани

ОпштиниБерово: Од каде доаѓаат парите на Општините? Добри применети практики на општините...

Најчитано

Од каде доаѓаат парите на Општините?
📌 За што се користат средствата од наплатените локални даноци?
❓ Кои бенефити ги чувствуваат граѓаните од плаќањето на локалните такси?
➡️ Погледнете го второто од серијата видеа на тема #ФинансискаТранспарентност и #ПарафискалниДавачки , и добрите применети практики на две Општини:
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе