spot_img

Берово: Повик за сопствениците на имот во туристичка населба Абланица

ОпштиниБерово: Повик за сопствениците на имот во туристичка населба Абланица

Најчитано

Врз основа на одржаните состаноци и договорената динамика за отпочнување на постапка за урбанизација на туристичка населба Абланица, се повикуваат сопствениците на имот, во туристичка населба Абланица, да направат увид, во предлог опфатот на урбанистичкиот план за туристичка населба Абланица и да ги потврдат своите намери за градба, најдоцна до 15.02.2023 година, во просториите на Општина Берово, Одделение за урбанизам.

 

 

 

 

Извор: Општина Берово

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе