spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниСтрумица: Јавен повик за ослободување на плаќање надомест за престој на деца...

Струмица: Јавен повик за ослободување на плаќање надомест за престој на деца на самохрани родители

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК

Пријавата од Детска радост можете да ја симнете на следниов ЛИНК

Пријавата од Виножито можете да ја симнете на следниов ЛИНК.

 

 

 

 

 

 

Извор: Општина Струмица

Прочитајте