spot_img

Чаир: Воспоставена соработка со општината Сенглеа од Малта

ОпштиниЧаир: Воспоставена соработка со општината Сенглеа од Малта

Најчитано

Сè повеќе ги прошируваме хоризонтите на соработка. Градоначалникот на Ли-Исла, Сенглеа од Малта, Кливе Пулис,  заедно со неговиот тим ја посети општина Чаир.
“Збратимувањето на нашите две институции беше во фокусот на разговорот, а со тоа и отворањето на патот за соработка, која ќе влијае на благосостојбата на нашите сограѓани.
На г.Пулис, му ги презентирав нашите идеи и многуте напори што ние како општина Чаир ги покажуваме и преземаме во вмрежувањето на соработката со други сестрински институции од различни земји во светот.
Во оваа прилика реков дека колку повеќе соработуваме, толку повеќе општествениот напредок ќе биде уште поуспешен”, изјави по средбата градоначалникот Висар Ганиу.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе