spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниПробиштип: Барање за понуда за обука за негуватели

Пробиштип: Барање за понуда за обука за негуватели

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...