spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниВелес: ЕУ куќата за Младите се подготвува

Велес: ЕУ куќата за Младите се подготвува

Започна со реконструкција објектот во центарот на градот кој е наменет за ЕУ куќа за млади, каде што младите ќе можат да се собираат за да ги споделуваат и реализираат нивните инвентивни и креативни идеи. Овој проект е целосно финансиран од Европската Унија.
Зашто младите го заслужуваат најдоброто! За поубав Велес!

Прочитајте