spot_img

Илинден : Објавен Годишен извештај за работењето на Општина Илинден за 2022 година

ОпштиниИлинден : Објавен Годишен извештај за работењето на Општина Илинден за 2022...

Најчитано

Општина Илинден изготви Годишен извештај за работењето за 2022 година, при што се објавени поголем дел од проектите на кои се работеше во текот на изминатата година, а се од областа на комуналната и патната инфраструктура, животната средина, образованието, културата, спортот и уште многу други.

Во рамки на своите финансиски можности како и пандемиската и енергетско-економската криза која се случи во светот, а ја опфати и нашата општина, сметаме дека 2022 година е успешна и треба да бидеме горди на сработеното во неа. Во прилог е деталниот Годишен извештај за работењето за 2022 година, во кој може подетално да се разгледаат активностите во општина Илинден. Дополнително Годишниот извештај ќе биде отпечатен и дистрибуиран до граѓаните на општина Илинден.

Download

 

 

 

Извор: Општина Илинден 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе