spot_img

Штип: Реконструкција на главна водоводна линија на улица “Петар Поп Арсов”во населба Железничка

ОпштиниШтип: Реконструкција на главна водоводна линија на улица “Петар Поп Арсов”во населба...

Најчитано

Општина Штип продолжува со инвестирање во подземната инфраструктура низ сите населени места во нашиот град.
Екипите на ЈП Исар започнаа со реконструкција на главна водоводна линија на улица “Петар Поп Арсов”во населба Железничка.
Со оваа реконструкција во вкупен износ од 3.800.000 денари, се решава долгогодишниот проблем на жителите со честите дефекти и намалениот притисок на вода во летните месеци од годината.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе