spot_img

Градски паркинг Скопје: Меморандум за соработка со здружението „Донирај компјутер“

Јавен секторГрадски паркинг Скопје: Меморандум за соработка со здружението „Донирај компјутер“

Најчитано

Во просториите на дирекцијата на ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, беше остварена средба помеѓу директорот на претпријатието Крсте Петревски и претставникот на здружението „Донирај компјутер“, Борче Стаменов.

На средбата се разговараше за важноста на мисијата на ова здружение, а тоа е да му се подаде рака на секое дете за едукација со обезбедување на компјутер.

Здружението „Донирај компјутер“ веќе 6 години работи со една цел- донација на половни компјутери на деца чии родители немаат услови да им обезбедат.

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје склучи меморандум за соработка со ова здружение и како општествено одговорно претпријатие претставува поттик за сите останати, да преземат ваков чекор, како би помогнале да се едуцира секое дете во државата.

 

 

 

 

Извор: ЈП Градски паркинг Скопје

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе