spot_img

Градски паркинг Скопје: Уредување на паркинг зона Д3

Јавен секторГрадски паркинг Скопје: Уредување на паркинг зона Д3

Најчитано

Вработени од ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, во соработка со екипа од ЈП „Паркови и зеленило“, се на терен со цел уредување на паркинг зона Д3 во Аеродром.

Се кастрат и отстрануваат дотраените и стари гранки од дрвјата, а воедно паркиралиштето се чисти од смет.

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје продолжува со редовните активности со цел пристапни и чисти паркиралишта за граѓаните.

 

 

Извор: ЈП Градски паркинг Скопје 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе